rikuperimi i të dhënave

Rikuperimi i të dhënave nga Letech: ekspertizë, besim dhe një garanci çmimi fiks.

Argumenti ynë më i mirë? Një shkallë e pashembullt suksesi.

Humbja e të dhënave mund të jetë frustruese dhe stresuese. Për fat të mirë, ekziston një zgjidhje për këtë problem: rikuperimi i të dhënave. Profesionistët tanë rikuperojnë të dhënat tuaja të humbura në një kohë të shkurtër. Është i shpejtë, i sigurt dhe i përballueshëm. Zbuloni vetë pse mijëra njerëz zgjedhin Letech Data Recovery çdo vit.

Një shkallë suksesi mbi 95%

Falë përvojës sonë shumëvjeçare , ne mund të kryejmë një rikuperim të plotë të të dhënave në më shumë se 95% të rasteve. Në këtë, Letech është absolutisht i pashembullt. Ne jemi aq të bindur për aftësitë tona, saqë ofrojmë një garanci të dhënash. Nuk ishim në gjendje të rikuperonim të dhënat tuaja të humbura? Atëherë nuk paguani asnjë qindarkë!

Për media të ndryshme ruajtëse

Letech mund të trajtojë të gjitha mediat e ruajtjes. Kështu që ju mund të vini thjesht me një desktop ose laptop . Ju gjithashtu mund të na kontaktoni me Disqe në gjendje të ngurtë (SSD), USB, sisteme RAID, telefona inteligjentë dhe tabletë .
PS: Ne vijmë edhe për klientët tanë të biznesit.

Rikuperimi i të dhënave për të gjitha sistemet operative

Windows, Macintosh, Linux, UNIX … ne ofrojmë rikuperim të të dhënave për të gjitha sistemet operative. Madje keni ardhur në vendin e duhur për rikuperimin e të dhënave nga pajisjet celulare ( iOS, Android, Windows Phone, Blackberry …).

Si punojmë

Procesi ynë i rikuperimit të të dhënave përbëhet nga 5 hapa:

Hapi 1: Rishikimi i ekspertit

Sapo të kemi marrë transportuesin tuaj të të dhënave, ai do të ekzaminohet me kujdes nga ekspertët tanë. Kështu mund të hartojmë një plan veprimi:

  1. Transportuesi juaj i të dhënave është i lexueshëm, por i paqëndrueshëm: në këtë rast ne fillimisht bëjmë një kopje në një medium ruajtjeje të qëndrueshme. Ne e lëmë transportuesin origjinal të paprekur sa më shumë që të jetë e mundur për të parandaluar dëmtime të mëtejshme.
  2. Transportuesi juaj i të dhënave është i palexueshëm: specialistët tanë hetojnë mundësitë e ruajtjes së të dhënave tuaja në një laborator të dhomës së pastër të certifikuar ISO 100 CLASS .

Hapi 2: përgatitja e raportit të diagnozës

Një raport i detajuar diagnostikues ofron një përmbledhje të punës sonë, të tilla si madhësia e të dhënave që do të rikuperojmë dhe niveli i cilësisë . Përveç kësaj, do të merrni gjithashtu informacione për kohën që do të marrë procedura e rikuperimit dhe koston përkatëse. Ju do ta merrni këtë raport menjëherë pas pagesës së kostove të diagnozës, pasi të jemi të sigurt se mund t’i marrim të dhënat tuaja.

Hapi 3: rikuperimi i të dhënave

Sapo të kemi lejen tuaj me shkrim, ne do të fillojmë të shpëtojmë të dhënat tuaja . Për këtë ne përdorim instrumentet dhe teknikat më të avancuara.

Hapi 4: ndjekja personale

Dëshironi më shumë informacion rreth statusit të rikuperimit të të dhënave tuaja? Ju mundeni, sepse mund ta ndiqni procesin online. Preferoni të jeni të informuar me e-mail apo telefon? As ky nuk është problem.

Hapi 5: Dorëzimi i të dhënave të rikuperuara

Pas marrjes së pagesës, të dhënat tuaja të rikuperuara do të kthehen në një medium të përshtatshëm ruajtjeje, për shembull një USB, CD ose DVD.